Cursus


Bij Atelier Eris is het mogelijk om een cursus edelsmeden te volgen.

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Dit is aantrekkelijk als je een specifiek sieraad wil maken en daar graag de tijd voor neemt.

Of neem een 10 strippenkaart. Dit is een is een fijne tussen oplossing als je bijvoorbeeld zelf materiaal meeneemt en dat eerst wilt omsmelten of als je een leuke set wilt maken.

Meer informatie over de losse lessen en de strippenkaart staat onderaan deze pagina. Evenals een aantal foto's om je een indruk te geven wat er mogelijk is.

De cursus van 12 weken


Tijdens deze cursus leer je meer ins en outs over het mooie vak edelsmeden. Je gaat aan de slag met verschillende materialen en gereedschappen. Alle opdrachten de je uitvoert voer je uit in zilver (andere materialen is eigen keuze). Aan het eind van de cursus heb je meerdere zilveren sieraden gemaakt al dan niet gecombineerd met andere materialen en heb je met verschillende gereedschappen en machines gewerkt.

 

Het is mogelijk opdrachten in goud uit te voeren. Zowel nieuw goud als eigen goud is mogelijk. De kosten voor het goud zijn niet in de prijs inbegrepen. Het goud is wel tegen een aantrekkelijke prijs in het atelier te bestellen.

 

De cursus duurt in totaal 12 weken. Je komt elke week 2,5 uur op een vast moment. Mocht het zo zijn dat je een keer niet kunt komen dan kijken we samen naar een geschikt moment om de les in te halen. 

 

Wat is in de prijs van de cursus inbegrepen?

- Totaal 100 gram zilver (ter waarde van ruim €100,-)

- Een bepaalde selectie edelstenen en zirkonia stenen.

- Gebruik van gereedschappen en machines

- 10% Korting op alle aankopen in het atelier.

- Koffie, thee en water

 

Wat is er niet in de prijs inbegrepen?

- Het is mogelijk extra zilver of goud in het atelier tegen een aantrekkelijke prijs te kopen.

- Diamanten, kostbare edelstenen of andere bijzondere toevoegingen aan een sieraad zijn niet in de prijs inbegrepen, maar kunnen eventueel wel via het atelier besteld worden.

- Fournituren zijn met korting in het atelier te koop. Denk hierbij aan kettinkjes, haakjes voor oorhangers en dergelijke.

 

Prijs cursus van 12 weken: €450,- p.p. inclusief materialen (ruim €100,- aan zilver)

 

Inschrijven cursus of les

 

Via dit formulier wil ik me graag inschrijven voor een cursus edelsmeden, losse lessen of een 10-strippenkaart.Losse lessen


Liever geen 12 weekse cursus, maar wil je wel een perfect afgewerkt sieraad maken? Reserveer dan een plekje in het atelier. Voor een vast bedrag mag je gebruik maken van het atelier (maximaal 2,5 uur per keer) en alle gereedschappen en machines die je tijdens de cursus ook mag gebruiken. Het materiaal dat je wilt gebruiken koop je bij aanvang van de les. Mocht je meer nodig hebben is dat geen probleem, dat kan verrekend worden. Heb je je het sieraad klaar en heb je materiaal over? Dan kun je dit uiteraard gebruiken voor een volgend sieraad, maar het kan ook verrekend worden.

Lessen zijn exclusief materiaal en inclusief:

- Gebruik gereedschappen en machines

- 10% Korting op alle aankopen in het atelier

- Koffie, thee en water

Let op! Een sieraad is niet in 1 les te maken. Reken minimaal 2 tot 3 lessen per sieraad. Het aantal lessen is afhankelijk van je ervaring en het ontwerp van het sieraad.

 

Prijs losse lessen:

€32,50 per les van max. 2,5 uur. exclusief materiaal.

 

Prijs 10-strippenkaart:

€300,- 10 lessen van max. 2,5 uur. exclusief materiaal.

De strippenkaart is 6 maanden geldig na de start van de eerste les.