Graveren


Machinaal graveren


Door graveerwerk aan te brengen op een sieraad wordt deze nog persoonlijker of nog meer een symbool voor herinnering. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Het is ook mogelijk om andere objecten te graveren. Denk hierbij aan een dekseltje van een doosje met melktandjes of as van een dierbare, of een metalen pen.

Een stukje tekst, een naam, een datum of een vingerafdruk. Bijna alles is op een kettinghangertje, bedeltje, ring of armband te graveren. Ringen en armbanden kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voorzien worden van een gravure.

Het is zelfs mogelijk om een foto te graveren op bijvoorbeeld een kettinghangertje, bedeltje, gedenkplaatje of huisnummerbordje.

De prijzen voor graveerwerk lopen erg uiteen. Per project wordt er een prijs op maat gemaakt. Ben je nieuwsgierig? Vraag dan een offerte aan. Vul het contact formulier in op de site of stuur me een appje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Met de hand graveren


Het is ook mogelijk om in glazen, flessen en spiegels te graveren. Het is zelfs mogelijk om in hout te graveren, dit wordt ook wel hout branden genoemd.

Het graveren van grotere objecten en houten objecten doe ik met de hand. Bijna alle ontwerpen zijn daardoor mogelijk, het is wel een arbeidsintensief werkje. Benieuwd naar de mogelijkheden? of wil je het zelf een keer proberen? Neem dan contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.