(Relatie)ringen


Ringen zijn een symbool voor eeuwigheid. Ze hebben geen begin en geen einde. Daarom staan ze ook symbool voor eeuwige liefde tussen twee personen. Ringen worden natuurlijk niet alleen als symbool voor een relatie gedragen. Een ring is een veelzijdig sieraad die eigenlijk iedereen kan dragen. Er is voor iedereen een passende ring in de goede stijl te ontwerpen en te maken.

De ringen die gemaakt worden bij Atelier Eris worden volledig met de hand gemaakt. Het basismateriaal dat gebruikt wordt, is voornamelijk goud of zilver. Er kunnen eindeloos veel materialen aan een ring toegevoegd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: diamanten, edelstenen, zirkonia of hout. 

Bij Atelier Eris is het mogelijk om je ring nog persoonlijker te maken door middel van een gravure. Een naam, datum of vingerafdruk zijn hier voorbeelden van. Kijk voor meer informatie op de pagina graveren.

Het is ook mogelijk om oude ringen te vermaken tot nieuwe ringen, het restylen van ringen. Dit kan door middel van omsmelten. Een andere mogelijkheid is de ringen te vermaken, aan te passen of materiaal eraan toe te voegen. Kijk voor meer informatie op de pagina restyling sieraden.